• -10%
  • Ново

Храна куче ГУДИС пиле-ориз 10кг ДОНИРАЈ ЗА ЛАЈКА

Храна куче ГУДИС пиле-ориз 10кг ДОНИРАЈ ЗА ЛАЈКА

1.200,00 ден
1.080,00 ден Заштеди 10%
Со данок

Аналитички состав:Протеини 21%,масти 10%,сурови хранливи влакна 2,5%,влага 9 %,калциум 1,1%,фосфор 0,8%,пепел 7%.

Технички податоци

Пакување
10 кг

Специфични референци