Храна за мачки ХИТ Микс од риба Протеини 28% Масти 14%

Пакување
1.290,00 ден
Со данок

Анлитички состав: Сурови протеини 28 %, сурови масти 14 %, сурови хранливи влакна 2.5 %, влага 9%, калциум 1.0 %, фосфор 0.8 %, магнезиум 0.07 %, пепел 7 %, таурин 0.100 %, витамин А10000 Ul/Kg, витамин Д 700 Ul/Kg, витамин Е 30 Mg/Kg, променлива енергија - 3500 kCal/Kg.

Специфични референци