Храна за мачки ХИТ за кастрирани 10кг

Храна за мачки

2.400,00 ден
Со данок

Копонентен состав:Пченично брашно,живина брашно,преработен животински протеин,животински масти,ориз,пивски квасец,рибино масло.Аналитички состав:Сурови протеини 30%,сурови масти 10 %,сурови влакна 2,89%,сурова пепел 7%,калциум 1,0%,фосфор 0,6%,таурин 0,100%.Метаболитичка енергија-3000 кKal/kg.

Технички податоци

Пакување
10 кг

Специфични референци