Храна за мачки ХИТ Микс од месо Протеини 28% Масти 14%

Пакување
1.290,00 ден
Со данок

Аналитички состав:

Сурови протеини 28%,сурови масти 14%,сурови хранливи влакна 2,5%,влага 9%,калциум 1,0%,фосфор 0,8%,магнезиум 0,07%,пепел 7%,таурин 0,100%,витамин А UI/Kg,витамин Д 700 UI/Kg,витамин Е 30 Mg/Kg, променлива енергија - 3500 кCal/Kg.

Специфични референци