Храна за мачки ЉУБИМЕЦ СЛАНИНА Протеини 30% Масти 14%

Пакување
99,00 ден
Со данок

Аналитички состав: Сурови протеини 30 %, масти 14 %, хранливи влакна 2.5 %, влага 9 %, калциум 1.0%, фосфор 0.8 %, магнезиум 0.07 %, пепел 7 %, таурин 0.100 %, витамин А 10000 Ul/Kg, витамин Д 700 Ul/Kg, витамин Е 30 Mg/Kg, променлива енергија 3500 kCal/Kg.

Технички податоци

Пакување
10 кг

Специфични референци