• -40%

Храна за мачки ЉУБИМЕЦ ПИЛЕШКО Протеини 30% Масти 14%

Пакување
1.390,00 ден
834,00 ден Заштеди 40%
Со данок

Аналитички состав: Сурови протеини 30 %, масти 14 %, хранливи влакна 2.5 %, влага 9 %, калциум 1.0%, фосфор 0.8

%, магнезиум 0.07 %, пепел 7 %, таурин 0.100 %, витамин А 10000 Ul/Kg, витамин Д 700 Ul/Kg, витамин Е 30 Mg Kg, променлива енергија - 3500 kCal/Kg.

Технички податоци

Пакување
10 кг

Специфични референци