Храна за кучиња ЉУБИМЕЦ ЈАГНЕШКО, ПИЛЕШКО И ЏИГЕР - МИКС Протеини 24% Масти 12%

За одгледување на возрасни кучиња.  Пакување: 10 кг

1.350,00 ден
Со данок

За одгледување на возрасни кучиња. Специјално формулирана храна за возрасни кучиња со средна и зголемена физичка активност.

Целосен и балансиран производ, со учество на месо и каша (по специјален рецепт) кој дава вкус кој Вашите кучиња го обожуваат. Обезбедува оптимална исхрана и ниво на енергија.

Аналитички состав:

Сурови протеини 24%. Масти 12%, хранливи влакна 4.5%. влага 9%. калциум 1.2%. фосфор 0,09%. еитамин А 15000 Ul/kg, витамин D3 1200 Ul/kg. витамин Е 92 mg/kg. Вкупна енергија 3500 kCal/kg.

Технички податоци

Пакување
10 кг

Специфични референци