Храна за кучиња GOODIES Протеини 21% Масти 10% Гудис 10 кг

Дехидрирана избалансирана храна за кучиња.Наменета за одгледување на кучиња со нормална физичка активност.

1.200,00 ден
Со данок

Аналитички состав:Протеини 21%,масти 10%,сурови хранливи влакна 2,5%,влага 9 %,калциум 1,1%,фосфор 0,8%,пепел 7%.

Технички податоци

Пакување
10 кг

Специфични референци