Храна за кучиња ЉУБИМЕЦ POLICE Junior Протеини 32% Масти 21% 12kg

Дехидрирана избалансирана храна  наменета за одгледување на млади кучиња во раст

6.990,00 ден
Со данок

.                              АНАЛИТИЧКИ СОСТАВ: Протеини 32%, Масти 21%, Сурови влакна 1,9%, Влага Макс. 7%, Калциум 1.8%, Фосфор 1,2%, Пепел Макс. 7%, Витамин А 20000 Ul/kg, Витамин D 2200 Ul/kg, Витамин Е 160 mg/kg, Витамин Ц 320 mg/kg,  Л-Карнитин Мин. 50 mg/kg, Омега 3 – 0,9%, Омега 6 - 4,1%, Метаболичка енергија 4310kCal/kg                                                              

Специфични референци