Храна за кучиња ДАПИ Протеини 18% Масти 10%

ДAПИ- Дехидрирана избалансирана храна за кучиња. Наменета е за одгледување на кучиња со нормална физичка активност.

770,00 ден
Со данок

Аналитички состав: Протеини 18%, масти 10%, сурови хранливи влакна 3.5%, влага 9%, калциум 1.1%, фосфор 0.8%, пепел 7% Додатоци во исхраната: витамин А (Е672) 13000 UI / kg, витамин D3 (E671) 1500 UI / kg (истовремена употреба на D2 е забрането), Витамин Е (3a700) (DL токоферол ацетат) 80 mg / kg, железо (железен сулфат монохидрат) (Fe, E1) 80 mg / kg, јод (калциум јодат, антихидроксид) (I, E2) 1mg/kg, манган (манган оксид) (Mn, E5) 10mg/kg, бакар (бакар сулфат пентахидрат) (Cu, E4) 10 mg / kg, цинк (цинк оксид) (Zn, E6) 100 mg / kg, селен (натриум селенит) (Se, E8) 0,35 mg / kg. метаболичка енергија 3200 kCal / kg.

Технички податоци

Пакување
10 кг

Специфични референци