Храна за кучиња ХИТ Мини (Пилешко и ориз) Протеини 21% Масти 10%

ПИЛЕШКО И ОРИЗ

Храна за мали раси кучиња.

Пакување
79,00 ден
Со данок

ПИЛЕШКО И ОРИЗ

Храна за мали раси кучиња.

При достигнување на зрела возраст потребно е хранење согласно со морфологијата, карактеристиките и квалитетите. Гранулите се со мала големина, што ги прави попримамливи за конзумација.

Аналитички состав:

Протеини 21 %, масти 10 %,хранливи влакна 2,5 %, влага 9 %, калциум 1,1 %, фосфор 0,8 %, лизин, метионин, пепел 7 %, витамин А 15000 Ul/Kg, витамин Д3 1200 Ul/Kg, витамин Е 92 Mg/Kg, променлива енергија 3300 kCal/Kg.

Специфични референци