• -50%

Храна за кучиња ХИТ ЈАГНЕ И ОРИЗ Протеини 28% Масти 14%

Интегрална балансирана храна за кучиња.

3.460,00 ден
1.730,00 ден Заштеди 50%
Со данок

Интегрална балансирана храна за кучиња.

Аналитички состав: Протеини 28 %, масти 14 %, хранливи влакна 4,5 %, влага 9 %, калциум 1,2%, фосфор 0,9 %, витамин А 22000 UI/kg, витамин D3 1400 UI/kg, витамин Е 200 mg/kg, променлива енергија 3300 kal/kg

Специфични референци