Храна за кучиња ЉУБИМЕЦ ENERGY ТЕЛЕШКО И ПИЛЕШКО Протеини 28% Масти 14%

Храна за идеална телесна кондиција. 

1.390,00 ден
Со данок

Идеална телесна кондиција. Правилниот однос на протеини и масти ги задоволува потребите на кучето. Оптимално варење на храната - високо варливи протеини и хранливи влакна за подобра активност на дигестивниот систем. Специјално подготвена за спортски кучиња работни кучиња со висока физичка активност и при секакви климатски услови. Лесното варење на храната е благодарение на комбинацијата од глутен, квасец, ориз и екстракт од малц. Го стабилизира коскениот систем и ги заштитува зглобовите преку балансираната содржина на калциум и фосфор.

Аналитички состав:

Сурови протеини 26 %, масти 12 %. сурови хранливи влакна 4.5 %, влага 9 %,калциум 1.2 %, фосфор 0.9 %, витамин А 22000 Ul/Kg, витамин Д 1400 Ul/Kg, витамин Е 200 Mg/Kg, променлива енергија 4000 cKal/kg.

Специфични референци