Baby Love - пилешко, телешко, пилешки џигер, сирење и зеленчук

Високо хранливи протеини за мали кучиња на возраст до 12 месеци. 

Пакување
1.390,00 ден
Со данок

Високо хранливи протеини за мали кучиња на возраст до 12 месеци. Балансираноста и одличниот квалитет на суровините овозможуваат подобрување во варењето на храната и зајакнување на коскениот систем и имунитет при растењето на младиот организам. Формулата БЕБЕ за кучиња во раст е балансирана и исклучително лесно сварлива храна. Обезбедува оптимално ниво на енергија, протеини и други незаменливи хранливи материи неопходни при најважните први месеци на кучето по одбивањето.

Правилниот однос на протеини, масти и енергетската вредност ги задоволува потребите на краткото и интензивно растење на малото куче.

Анализа: Протеини 30%. Масти 13%, сурови влакна 1.95%. влага 9%. пепел 7%. Витамин А 15000 Ul/kg, витамин D3 1200 Ul/kg. витамин Е 90 mg/kg, железо 80 mg/kg,манган 10 mg/kg,бакар 10 mg/kg,цинк 95 mg/kg,јод 0,93 mg/kg селен 0,35 mg/kg.

Специфични референци