Храна за кучиња ЉУБИМЕЦ ЈАГНЕШКО, ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУК Протеини 24% Масти 14%

Специјално формулирана храна за одгледување на возрасни кучиња со средна и зголомена физичка активност.

Пакување
1.350,00 ден
Со данок

Специјално формулирана храна за одгледување на возрасни кучиња со средна и зголомена физичка активност. Целосен и балансиран производ, со учество на месо и каша (по специјален рецепт) кој дава вкус кој Вашите кучиња го обожуваат. Обезбедува оптимална исхрана и ниво на енергија.

Аналитички состав:

Сурови протеини 24%, Масти 14%, хранливи влакна 4.5%, влага 9%, калциум 1.2%, фосфор 0,09%, витамин А 15000 Ul/kg, витамин D3 1200 Ul/kg, витамин Е 92 mg/kg, Вкупна енергија 3500 kCal/kg.

Специфични референци