Храна за кучиња ЉУБИМЕЦ МИНИ Протеини 28% Масти 14%

Интегрална избалансирана храна за кучиња.

Аналитички состав:Протеини 28%, масти 14%, хранливи влакна 2,5%, влага 9%, калциум 1,1%, фосфор 0,8%, лизин,метионин,витамин А 15000 UI/kg, витамин D3 1200 UI/kg, витамин Е 92 mg/kg, променлива енергија 3300 kal/kg

Пакување
1.390,00 ден
Со данок

Интегрална балансирана храна за кучиња.

Аналитички состав: Протеини 28 %, масти 14 %, хранливи влакна 2,5 %, влага 9 %, калциум 1,1%, фосфор 0,8 %,лизин, метионин, витамин А 15000 UI/kg, витамин D3 1200 UI/kg, витамин Е 92 mg/kg, променлива енергија 3300 kal/kg

Специфични референци