Храна за кучиња ЉУБИМЕЦ ГОВЕДСКО И ЏИГЕР Протеини 24% Масти 14%

ГОВЕДСКО (80%) ЦРН ДРОБ (20%)

Специјално формулирана храна за возрасни кучиња со средна и зголемена физичка активност. 

Пакување
1.350,00 ден
Со данок

ГОВЕДСКО (80%) ЦРН ДРОБ (20%)

Специјално формулирана храна за возрасни кучиња со средна и зголемена физичка активност. Храната е целосен и балансиран производ која содржи специјално подготвен пилешки црн дроб, што ја прави храната вкусна за вашите миленичиња.

Аналитички состав:

Сурови протеини 24%, Масти 14%, хранливи влакна 4.5%, влага 9%, Калциум 1.2%,фосфор 0,9%, витамин А 15000 Ul/kg, витамин D 3 1200 Ul/kg, витамин Е 75 mg/kg, Вкупна енергија 3500 kCal/kg.

Специфични референци