Храна за кучиња ЉУБИМЕЦ ПИЛЕШКО И СЛАНИНА Протеини 24% Масти 14%

Специјално формулирана храна за возрасни кучиња со нормална физичка активност. 

Пакување
1.350,00 ден
Со данок

Специјално формулирана храна за возрасни кучиња со нормална физичка активност. Идеална е за правилно хранење без зголемување на нормалната тежина. Високата сварливост на пилешкото месо, пилешките масти и јагленохидратите, заедно со оптималното ниво на енергија ја обезбедуваат потребната енергија за вашето куче, додека во исто време го храните со помали количини на храна.

Аналитички состав:

Сурови протеини 24%. Масти 14%, хранливи влакна 4.5%. влага 9%. Калциум 1.2%. фосфор 0,9%. витамин А 15000 Ul/kg, витамин D 3 1200 Ul/kg. витамин Е 75 mg/kg. Вкупна енергија 3500 kCal/kg.

Специфични референци