Мачка како главна атракција на Премиер лига 2019

Категорија: Занимливости On: Comment: 0 Посети: 903

Сите знаеме дека мачките прават се што сакаат и кога сакаат. За разлика од кучињата, тие не сакаат некој да им наредува, а секој човек кој има мачкра покрај себе, ова многу добро го знае.

Сите знаеме дека мачките прават се што сакаат и кога сакаат. За разлика од кучињата, тие не сакаат некој да им наредува, а секој човек кој има мачкра покрај себе, ова многу добро го знае. Доколку нешто одлучат, тоа и го прават. Својата мисла ја претвораат во дело бидејќи мачките едноставно се такви.

И ако сакаат да излезат на огромен стадион за време на фудбалски натпревар, никој нема да ги спречи во тоа. Една црна мачка неодамна тоа и го докажала. На натпреварот помеѓу Евертон и Валверхемптон, за време на Премиер лига, излегла на терен. Сите очи на гледачите биле насочени кон неа. Го украла шоуто и станала вистинска хит на интернет.

Додека некои биле убедени дека некој намерно ја пуштил мачката, некој тоа го објаснува со факт дека на стадионот секогаш останува многу храна по натпревари, а тоа е привлечно за мачките и останатите животни.

Ние мислиме дека мачката само се движела како што сака бидејќи никој ништо не и може. 

Comments

Leave your comment