Куче поминало километри за да ја посети својата сопственичка после операција

Категорија: Занимливости On: Comment: 0 Посети: 869

Куче поминало километри за да ја посети својата сопственичка после операција

Сиси е женка која поминала километри за да ја пронајде својата сопственичка и најдобра пријателка. Таа поминала долг пат за да биде со својата сопственичка во најтажните моменти. 

Ненси Френд морала на операција на тумор. Самата операција барала мирување и долг престој во болница. Во својот живот имала семејство и прекрасни пријатели, но член од семејството со кој најмногу се играла била нејзината Сиси.

Сиси била осамена и тажна кога Ненси заминала во болница. Сето внимание и љубов на другите домашни не можеле да помогнат да се пополни празнината од најдобрата пријателка. Поради тоа Сиси се одлучила на многу смел чекор.   Една вечер Сиси успеала да излезе надвор и почнала да оди.

Поминала неколку километри со околу 15 до 20 улици за да ја пронајде својата сопственичка. На никој од семејството не му било јасно како Сиси ја извела својата авантура, но секако тоа е нешто чудесно кое не може да се опише со зборови. Исто така, останува прашање како воопшто ја пронашла болницата и местото каде лежи Ненси.

Нејзното влегување во болницата било снимано со сигрносна камера и за кратко време видеото станало хит во светот.

Ова е голем чекор за едно малу куче. Погледнете го видеото и се ќе ви биде јасно.

Comments

Leave your comment